Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle T.C. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 16 Mart’ta okulların iki hafta süreyle tatil edilmesi ve 23 Mart’ta uzaktan eğitime geçilmesi kararı üzerine Bornova Koleji uzaktan eğitime geçmek için tüm alt yapı çalışmalarını tamamladı.

Bu süreçte öğrencilerimizin eğitim-öğretim çalışmalarının aksamaması amacıyla 23 Mart Pazartesi gününden itibaren tüm seviyelerdeki öğrencilerimizin uzaktan eğitimi için www.bornovakoleji.tv bilgi portalı kullanılacaktır. Gerekli ödevler ve kontroller ise k12.net üzerinden yapılacaktır.

Özel Bornova İlkokulu, Özel Bornova Ortaokulu, Özel Bornova Fen ve Anadolu Lisesi kendi bünyesinde, kendi öğretmenleri tarafından hazırlanmış ders, ödev ve rehberlik hizmetini sunacaktır.